Kalliolämpöporauksen asiantuntija
Kun poraamme kaivosi voit olla varma että päivitetty kalustomme tekee sen nopeasti ja energiatehokkaasti. Kallioporaus voidaan tehdä yhdistämällä useita matalia porakaivoja tai keskittämällä nämä syvillä kaivoilla. Drilltec pystyy huoletta poraamaan 300 metrin syvyyteen, jolloin kaivojen määrä suurissa kalliolämpöjärjestelmissä voidaan minimoida ja lopputuloksen hinta on asiakkaalle edullisempi.

300m syvälle kallioporauksella
Entistä tehokkaampi laitteisto tarjoaa mahdollisuuden entistä syvempien reikien poraukseen. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota entistä järkevämpiä ratkaisuja niin suuriin kuin pienempiin projekteihin.

Valmius tarjota kattavia porauspalveluja
Kesät talvet, pienet kuin suuret projektit, DRILLTEC tarjoaa aina ratkaisun ongelmaasi – oli kyseessä sitten energiakaivo, rakennuskohteen porauspaalutus tai tien alitusporaus.

Luotettavaa kotimaista työnjälkeä
Pyrimme aina ennen työn aloittamista varmistamaan että kaikki sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Otamme yhteyttä ja varmistamme että porausluvat ovat ajan tasalla, ja että kaikki ovat yhteisymmärryksessä siitä mitä, kuinka ja millä aikataululla työ toteutetaan. Olemme alamme ammattilaisia ja vastaamme mielellämme kysymyksiin. Alla muutama ote toteutetuista projekteista. Kehukoot asiakkaamme puolestamme työmme tulosta ja mutkatonta yhteydenpitoa.

Asiakkaamme
Työskentelemme ensisijaisesti LVI-yritysten kanssa, mutta myös suoraan yksityishenkilöiden kanssa. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Referenssit m.m.

pdf_

palvelut yhteys

JMDS Drilling Technologies AB OY
Pännäistentie 498
68910 Pännäinen

044 525 9143
info@drilltec.fi