Kalliolämpö

Nykypäivän uudisrakennuksissa kalliolämpö on yksi suosituimmista lämmitysmuodoista. Kalliolämpö tarjoaa edullisen, ympäristöystävällisen ja huoltovapaan vaihtoehdon, jota voidaan hyödyntää niin uudisrakentamisessa, teollisuuskiinteistöissä kuin remonttikohteissa. Myös rivi- ja kerrostalorakentamisessa kalliolämpö on tehokas ja suosittu lämmitysmuoto.

Ennen poraamista suosittelemme että loppukäyttäjänä otat yhteyttä LVI-urakoitsijaan tai lämpöpumpun jälleenmyyjään laskeaksesi kiinteistösi energian kulutuksen. Laskelma osoittaa muun muassa kuinka syvä kaivon tulisi olla ja lämpöpumpun koon. Ennen työn aloittamista sinun on myös otettava yhteyttä kuntaan ja haettava poraukselle toimilupa sekä selvitettävä kaivolle sopiva sijoituskohta tontilla.

Teemme pääasiallisesti yhteistyötä LVI-urakoitsijoiden kanssa eri paikkakunnilla. Täten varmistamme että lämmitysjärjestelmän asiakaspalvelu, asiantuntemus ja takuu ovat tarvittaessa saatavilla asiakkaan läheisyydessä. 

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos haluat löytää yhteistyökumppanimme alueellasi – autamme mielellämme sinua edelleen!

Poraus suoritetaan yleensä yhdessä päivässä. Ennen porauksen aloittamista, asiakkaan on hyvä varmistaa että työmaalla on riittävästi tilaa jotta poravaunu pääsee porauspaikalle vaivattomasti. Poravaunu painaa noin 8 tonnia ja tarvitsee liikkumiseen noin 2 metriä leveän tilan. Porauspaikalla porauslaite tarvitsee noin 4m2 tilaa. Pyrimme aina minimoimaan porausalueen ympäristövaikutukset, on kuitenkin hyvä muistaa että useita tonneja painava kone voi hieman vahingoittaa ruohoa ja istutuksia.

Lue lisää ⇒

JMDS Drilling Technologies AB OY
Pännäistentie 498
68910 Pännäinen