Kalliolämpö

Kalliolämmöllä lämmität kodin ja kiinteistön käyttämällä kallioperään varastoitua aurinkolämpöä. Edullisen ja ympäristöystävällisen lämmityksen lisäksi kalliolämpö tarjoaa myös kiinteistöön tehokkaan jäähdytyksen. Sama pumppu voi siis toimia sekä lämmitys- että jäähdytysjärjestelmänä.

Lisää kalliolämmöstä ⇒

Porapaalutus

Paaluporaus tarjoaa ratkaisun yllättävän moneen kohteeseen. Suomessa kallio ei koskaan ole kaukana, ja siksi lähes tärinätön paalutus kallioperään on varteenotettava ratkaisu sekä uudisrakentamiseen että myös remonttikohteisiin …kun perinteiset tavat käyvät jopa mahdottomiksi.

Lisää paalutusratkaisuista ⇒

Vesikaivo

Kesämökit ja muut kohteet joissa tarvitaan paljon vettä, voi om vesikaivo olla sopiva ratkaisu. Vesikaivon poraus tehdään samalla kalustolla kuin muu kallioporaus.

Lisää vesikaivoista ⇒

DRILLTEC perustettiin vuonna 2010, ja on perhevetoinen porausalan yritys. Tavoitteenamme on alusta alkaen ollut hallittu kasvu ja suunniteltu kehitys, jossa painopisteet ovat laadussa, tehokkuudessa ja toimitusvarmuudessa.

Tänään asiakkaitamme palvelee 4 tehokasta porausyksikköä ja kokenut henkilöstö, meillä on siis valmiudet toteuttaa niin yksittäisiä kuin suurempia porausprojekteja.

Ympäri vuoden, suuret ja pienet porakohteet, Drilltec tarjoaa aina sopivat energia- ja vesikaivo ratkaisut ja muut porausratkaisut.

JMDS Drilling Technologies AB OY
Pännäistentie 498
68910 Pännäinen