Paalutus, helppoa ilman tärinävaurioita tai betonivalua

Porapaalutus soveltuu kaikille maalajeille, myös kallioon. Kruunuporauksella tehty paalutus on nopea eikä vaadi esikäsittelyä tai kaivuutyötä. Esimerkiksi lyöntipaalutukseen verrattuna porapaalutuksella ei ole kielteistä vaikutusta pohjaveteen tai ympäröiviin maakerroksiin. Poraus ei aiheuta tärinää joka voisi vahingoittaa lähistön kiinteistöjä.

Paalutusta voidaan käyttää myös kevyempiin kohteisiin kuten autokatoksiin, aitojen pystytykseen ja kyltitysprojekteihin. Porapaalutus voidaan tehdä suoraan esim. nurmikkoon – ilman että muita jälkiä jää kuin paalun ympärille korkeintaan kivipölyä.

Olemassa olevien rakenteiden tukeminen

Sekä uutta rakentaessa tai vanhaa remontoidessa, porapaalutus voi tuoda yllättävän helppoja ratkaisuja näennäisen vaikeisiin kohtiin. Liikkumaton kallioperä tarjoaa tuen jos rakennuksen korkeimpiin osiin haetaan järeämpää tukea rakenteille.

Raskaan laitteen tukeminen

Raskaat koneet kuten esimerkiksi sahat tai pakkauskoneet vaativat allensa järeät perustukset. Metrin paksuiset betonivalut voidaan siirtää historiaan valitsemalla porauspaalutuksen. Vanhemmissa kohteissa porapaalutus takaa nopean käyttöönoton ilman kaivuutyötä ja odotusaikoja.

Rakennuksen laajennustyöt

Paaluporaus on suhteessa kantavien rakenteiden lähellä tapahtuvaan kaivamiseen tai lyöntipaalutukseen, hellävaraisin tapa tukea esim. lisäkerroksen rakentamista. Rakenteen kantavuus ei vähene missään työvaiheessa ja kallioon tukeminen myös vahvistaa entisiä rakenteita.

Lue lisää ⇒

JMDS Drilling Technologies AB OY
Pännäistentie 498
68910 Pännäinen